HOME

JAN RODENBURG, PROJECT MANAGER

Ik ben Jan Rodenburg, sinds 2005 werkzaam als zelfstandig projectmanager in de installatietechniek. Tot 2005 ben ik enkele jaren werkzaam geweest bij een installatiebedrijf, als projectleider/calculator/inkoper/planner. Vanaf 2005 heb ik diverse projecten gedaan, zowel in de uitvoering als in de projectleiding.


Doordat ik ook veel op de werkvloer werkzaam ben geweest (en nog ben) heb ik veel ervaring opgedaan in de uitvoering, en sta ik dus dicht bij het werk zelf. Dat maakt het werk als projectmanager dynamischer, en heb ik een realistische kijk op de klus. Daardoor kan ik samen met de mensen op de werkvloer en de opdrachtgever(s) de projecten goed monitoren.

Op de pagina ‘CV’ kunt u zien wat ik heb gedaan tot nu toe. Zoals u daar kunt zien heb ik ook veel ervaring opgedaan in het buitenland, met tot nu toe als hoogtepunt projecten in Uruguay en Israel, waarbij het uitvoerende werk werd gedaan door lokale bedrijven.

PHC Domotica

PHC modules uit voorraad leverbaar. 
Bel of mail voor meer informatie.

Sinds 2005 ben ik dealer van het PHC-domoticasysteem (van PEHA by Honeywell). Ik kan installateurs ondersteunen in hun PHC-domotica projecten.

Informatie hierover kunt u vinden op de pagina ‘PHC domotica’.

 
 

Powered by webXpress